Belfius Pay Button

Belfius Pay Button

Met Mollie ontvang je snel en eenvoudig betalingen in je webwink via de Belfius Pay Button, de online betaalmethode van een van de grootste banken van België. Binnen 10 minuten kun je al betalingen ontvangen via de Belfius Pay Button en wij rekenen geen verborgen kosten. Je betaalt alleen per geslaagde transactie.

Wat is de Belfius Pay Button?

Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app. Betalingen die gedaan worden via de Belfius Pay Button zijn gegarandeerd en kunnen door de klant niet teruggedraaid worden. Hierdoor is het een zeer geschikte betaalmethode voor webshops en hun klanten, omdat bestellingen direct verwerkt kunnen worden wanneer de betaling voldaan is.

Meer dan een miljoen Belfius-klanten gebruiken het online bankproduct Belfius Direct Net en kunnen zodoende de Belfius Pay Button gebruiken als betaalmethode. Dit maakt dat de Belfius Pay Button een waardevolle toevoeging is aan je checkout wanneer je zaken doet in België of van plan bent naar België uit te breiden. Belgische klanten zien de Belfius Pay Button als een betrouwbare betaalmethode.

Wat zijn de voordelen van de Belfius Pay Button implementeren via Mollie?

Het integreren van de Belfius Pay Button in je webwinkel via Mollie brengt verschillende voordelen met zich mee.

  • Alle populaire betaalmethodes via een enkele integratie: hierdoor heb je al je transacties handig en overzichtelijk bij elkaar in je transactieoverzicht.

  • Slimme en simpele API: dit zorgt ervoor dat de integratie robuust is en hoge transactievolumes aankan. Met onze API en het Dashboard kun je makkelijk en direct terugbetalingen uitvoeren of al je transactiedata exporteren naar verschillende bestandsformaten voor je boekhouder of boekhoudprogramma.

  • Lage kosten: we hanteren competitieve prijzen en zijn goedkoper dan wanneer je de integratie via de bank regelt.

  • Geen Belgische bankrekening nodig: Met Mollie is er geen Belgische bankrekening nodig om betalingen te accepteren via de Belfius Pay Button, waardoor je makkelijk de Belgische markt op kan.

  • Gemakkelijke implementatie: Het implementeren van de Belfius Pay Button als betaalmethode is via Mollie erg makkelijk. Er is geen langdurige aanmeldprocedure, je kunt al binnen 10 minuten betalingen accepteren.

  • Lokale support: onze support is lokaal in elk land en staat voor je klaar. Dus kom je er niet uit of heb je aanvullende vragen over Belfius Pay Button betalingen? Neem contact op!

Mollie is de snelste en makkelijkste manier om betalingen via de Belfius Pay Button te accepteren in je website of app. Meld je vandaag nog aan!

Belfius Pay Button eenvoudig integreren in je webwinkel

Het implementeren van de Belfius Pay Button als betaalmethode is via Mollie erg makkelijk. Er is geen langdurige aanmeldprocedure, je kunt al binnen 10 minuten betalingen accepteren. Verder hebben we gratis open source packages en plugins beschikbaar voor de meeste programmeertalen en e-commerce platforms, waardoor je Mollie en onze betaalmethoden makkelijk integreert in ieder project.

Enkele populaire integraties zijn:

Ontdek ook onze andere integraties.

Hoe werkt de Belfius Pay Button?

Bij een betaling via de Belfius Pay Button kan de consument de betaling voldoen via internetbankieren of de smartphone app. Bij betaling via de app wordt een QR-code gescand, waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd hoeft te worden. Via Belfius Direct Net gebruikt de klant een kaartlezer om de betalingen te bevestigen. Wanneer de betaling bevestigd is, kan de bestelling direct verwerkt worden omdat uitbetaling gegarandeerd is.

Veelgestelde vragen

Wat kost een transactie met Belfius Pay Button?

De kosten voor een betaling via Belfius Pay Button zijn samengesteld uit een variabel en vast deel. De vaste kosten voor een transactie bedragen €0.25 per transactie. Per betaling wordt er tevens 0,9% van het transactiebedrag in rekening gebracht.

Zijn betalingen via Mollie beveiligd?

Inkomende betalingen met Belfius Pay Button via Mollie zijn volkomen veilig. Mollie zorgt ervoor dat jij helemaal PCI-DSS -compliant bent en er dus geen gevoelige informatie van jouw klanten lekt.

Heb ik een Belgische bankrekening nodig voor het accepteren Belfius Pay Button betalingen?

Nee, met Mollie is er geen Belgische bankrekening nodig om betalingen te accepteren via de Belfius Pay Button. Hierdoor kun je gemakkelijk de Belgische markt op

Alle populaire betaalmethodes met één contract

Bij Mollie integreer je alle bekende betaalmethodes zoals iDEAL, Bancontact en Creditcard met slechts één contract.

Bekende betaalmethodes binnen handbereik

Of je nu internationaal wilt groeien of op een specifieke markt wilt focussen, alles is mogelijk. Mollie ondersteunt alle bekende betaalmethodes, zodat je je bedrijf kan laten groeien, ongeacht de locatie.