Klarna: Achteraf betalen

Klarna: Achteraf betalen

Met Klarna geef je je klanten de optie om tot en met 21 dagen na aankoop te betalen. En geen nood, jij wordt binnen 5 werkdagen betaald.

Nederland: €1.00 + 2.99%

Duitsland: €0.35 + 2.99%

Oostenrijk: €0.35 + 2.99%

Finland: €0.59 + 2.79%

België: €1.00 + 2.99%

Frankrijk: €0.20 + 3.69%

Wat is Klarna: Achteraf betalen?

‘Achteraf betalen’ geeft de klant de mogelijkheid om achteraf te betalen. Zodra de bestelling verzonden is ontvangt de klant de factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling regelt de klant zelf met Klarna.

Afspraken over uitgestelde betaling maakt de klant rechtstreeks met Klarna. Geen nood, jij hoeft dus niet te wachten op je geld. Integendeel: jij wordt binnen 5 werkdagen betaald. Hiermee geef je je klant alle vrijheid, zonder het risico te lopen niet betaald te krijgen.

De beschikbaarheid van de verschillende mogelijkheden van Klarna is afhankelijk van de locatie van je klant. Die beschikbaarheid hangt onder andere af van wet- en regelgeving voor uitgestelde betalingen per land. In de praktijk betekent dit dat de verschillende mogelijkheden voor de ene klant wel zichtbaar zullen zijn en voor de andere niet, afhankelijk van het land waarin de klant zich bevindt. ‘Achteraf Betalen’ is beschikbaar voor klanten uit Nederland, Belgie, Oostenrijk, Duitsland en Finland.

Hoe werkt Klarna: Achteraf betalen?

  • In het bestelproces selecteert de klant ‘Klarna: Achteraf betalen’ als betaalmethode.
  • De klant vult zijn gegevens in en voltooit de bestelling.
  • Bij de eerste bestelling maakt een klant een Klarna-account aan, waar de klant naam, factuuradres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres invult.
  • Voor elke terugkerende bestelling vult de klant alleen e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum in.
  • Na voltooiing van de bestelling krijgt de klant een e-mail met betaalverzoek. Het bedrag wordt toegevoegd aan het openstaande bedrag in het Klarna-account van de klant.
  • De klant betaalt op de manier van zijn voorkeur middels het online klantportaal van Klarna of de Klarna-app.

Wat zijn de voordelen van Klarna via Mollie?

Met Klarna kunnen jouw klanten nu bestellen en tot 21 dagen later betalen. En jij wordt binnen 5 werkdagen betaald. Zo profiteren zowel jij als je klant van eenvoud en flexibiliteit. Je biedt je klant de ultieme flexibiliteit in betaling, terwijl je zelf profiteert van de makkelijkste manier om deze betaalmethode te implementeren en te gebruiken. Niet alleen is de implementatie moeiteloos, Mollie geeft je ook de zekerheid van een transparante kostenstructuur.

Implementeer de ‘Orders API’ van Mollie of een van de vele plug-ins, activeer de betaalmethodes gemakkelijk in je Dashboard en je kunt direct betalingen ontvangen via Klarna.

Eén contract

Bij Mollie integreer je alle bekende betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact en Creditcard met slechts één contract.

Bekende betaalmethodes binnen handbereik

Of je nu internationaal wilt groeien of op een specifieke markt wilt focussen, alles is mogelijk. Mollie ondersteunt alle bekende betaalmethodes, zodat je je bedrijf kan laten groeien, ongeacht de locatie.