Klarna: Gespreid betalen

Klarna: Gespreid betalen

Klarna is een flexibele betaaloplossing, waarmee je je klanten diverse mogelijkheden voor uitgestelde betaling biedt. Met Mollie integreer je Klarna: Gespreid betalen binnen een handomdraai. Ontvang nu betalingen via Klarna: Gespreid betalen en betaal alleen voor succesvolle transacties.

Duitsland: 2,99%

Oostenrijk: 2,99%

Wat is Klarna: Gespreid Betalen

‘Gespreid Betalen’ maakt betaling in termijnen mogelijk voor je klant, zonder een uitgebreide procedure. De keuze voor de termijnbedragen en de looptijd hiervan ligt bij de klant en kan variëren van 3 tot 36 maanden,. Het systeem van Klarna bepaalt middels een automatische kredietcontrole voor welke betaalmethode en looptijd de klant in aanmerking komt.

Afspraken over uitgestelde betaling maakt de klant rechtstreeks met Klarna. Klarna garandeert directe uitbetaling aan de ondernemer. Zo geef je je klant alle vrijheid, zonder het risico te lopen niet betaald te krijgen.

De beschikbaarheid van de verschillende mogelijkheden van Klarna is afhankelijk van de locatie van je klant. Die beschikbaarheid hangt onder andere af van wet- en regelgeving voor uitgestelde betalingen per land. In de praktijk betekent dit dat de verschillende mogelijkheden voor de ene klant wel zichtbaar zal zijn en voor de andere niet, afhankelijk van het land waarin de klant zich bevindt. ‘Gespreid Betalen’ is beschikbaar voor klanten uit Oostenrijk, Duitsland en Finland.

Hoe werkt Klarna: Gespreid Betalen?

  • In het bestelproces selecteert de klant ‘Klarna - Gespreid Betalen’ als betaalmethode.
  • De klant vult zijn gegevens in en voltooit de bestelling.
    • Bij de eerste bestelling maakt een klant een Klarna-account aan, waar de klant naam, factuuradres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres invult. Op dit moment voert Klarna automatisch een kredietcontrole uit.
    • Voor elke terugkerende bestelling vult de klant alleen e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum in.
  • Na voltooiing van de bestelling krijgt de klant een e-mail met betaalverzoek. Het bedrag wordt toegevoegd aan het openstaande bedrag in het Klarna-account van de klant.
  • De klant betaalt op de manier van zijn voorkeur middels het online klantportaal van Klarna of de Klarna-app.

Wat zijn de voordelen van Klarna via Mollie?

Bij het gebruik van Klarna via Mollie profiteren zowel jij als je klant van eenvoud en flexibiliteit. Je biedt je klant de ultieme flexibiliteit in betaling, terwijl je zelf profiteert van de makkelijkste manier om deze betaalmethode te implementeren en te gebruiken.
Niet alleen is de implementatie moeiteloos, Mollie geeft je ook de zekerheid van een transparante kostenstructuur.

Implementeer de ‘Orders API’ van Mollie of een van de vele plug-ins en je kunt direct betalingen ontvangen via Klarna.

Eén contract

Bij Mollie integreer je alle bekende betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact en Klarna: Achteraf betalen met slechts één contract.

Bekende betaalmethodes binnen handbereik

Of je nu internationaal wilt groeien of op een specifieke markt wilt focussen, alles is mogelijk. Mollie ondersteunt alle bekende betaalmethodes, zodat je je bedrijf kan laten groeien, ongeacht de locatie.