Klarna: Gespreid betalen

Klarna: Gespreid betalen

Klarna is een flexibele betaaloplossing, waarmee je je klanten diverse mogelijkheden voor uitgestelde betaling biedt in je webwinkel. Met Mollie integreer je Klarna: Gespreid betalen binnen een handomdraai. Ontvang nu betalingen via Klarna: Gespreid betalen en betaal alleen voor succesvolle transacties.

Wat is Klarna: Gespreid Betalen?

Klarna: ‘Gespreid Betalen’ maakt betaling in termijnen mogelijk voor je klant, zonder een uitgebreide procedure. De keuze voor de termijnbedragen en de looptijd hiervan ligt bij de klant en kan variëren van 3 tot 36 maanden,. Het systeem van Klarna bepaalt middels een automatische kredietcontrole voor welke betaalmethode en looptijd de klant in aanmerking komt.

Wat zijn de voordelen van Klarna: Gespreid betalen via Mollie?

Het aanbieden van Klarna: Gespreid betalen in je webshop heeft diverse voordelen voor jou en je klanten.

 • Hogere conversie: de mogelijkheid om te betalen in termijnen maakt het plaatsen van een bestelling laagdrempeliger voor je klanten. Een aankoop doen in jouw webshop wordt hiermee een stuk aantrekkelijker!

 • Eenvoud en flexibiliteit: je biedt je klant de ultieme flexibiliteit in betaling, terwijl je zelf profiteert van de makkelijkste manier om deze betaalmethode te implementeren en te gebruiken.

 • Transparantie: niet alleen is de implementatie moeiteloos, Mollie geeft je ook de zekerheid van een transparante kostenstructuur.

 • Betaalgarantie: afspraken over uitgestelde betaling maakt de klant rechtstreeks met Klarna, terwijl Klarna een directe uitbetaling garandeert aan de ondernemer. Zo geef je je klant alle vrijheid, zonder het risico te lopen niet betaald te krijgen.

 • Snel geregeld: implementeer de ‘Orders API’ van Mollie of een van de vele plug-ins en je kunt direct betalingen ontvangen via Klarna.

 • Meerdere betaalmethoden tegelijk: met één enkele integratie met Mollie kun jij direct profiteren van meerdere betaalmethodes. Zo heb jij een overzicht van al jouw transacties bij elkaar.

 • Lokale support: wij hebben in elk land waar wij actief zijn lokale support klaarstaan voor al je vragen. Mocht je ergens niet uitkomen, dan helpen wij je graag!

Met al deze voordelen biedt Mollie de beste manier om Klarna: Gespreid betalen toe te voegen aan jouw webshop. Meld je vandaag nog aan.

Klarna: Gespreid betalen eenvoudig integreren in je webwinkel

Het toevoegen van Klarna: Gespreid betalen als betaalmethode gaat eenvoudig via Mollie. Er gaat geen lang aanmeldproces aan vooraf en is direct te regelen. We hebben gratis open source packages en plugins beschikbaar voor de meeste programmeertalen en e-commerce platforms. Hiermee kun je Mollie en onze betaalmethoden makkelijk integreren in ieder project.

Enkele populaire integraties zijn:

Bekijk ook onze andere integraties.

Hoe werkt Klarna: Gespreid Betalen?

 • In het bestelproces selecteert de klant ‘Klarna - Gespreid Betalen’ als betaalmethode.
 • De klant vult zijn gegevens in en voltooit de bestelling.
  • Bij de eerste bestelling maakt een klant een Klarna-account aan, waar de klant naam, factuuradres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres invult. Op dit moment voert Klarna automatisch een kredietcontrole uit.
  • Voor elke terugkerende bestelling vult de klant alleen e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum in.
 • Na voltooiing van de bestelling krijgt de klant een e-mail met betaalverzoek. Het bedrag wordt toegevoegd aan het openstaande bedrag in het Klarna-account van de klant.
 • De klant betaalt op de manier van zijn voorkeur middels het online klantportaal van Klarna of de Klarna-app.

Veelgestelde vragen

Wat kost een transactie met Klarna: Gespreid betalen?

De kosten voor een transactie via Klarna: Gespreid betalen variëren per land waar deze betaalmethode beschikbaar is. Afhankelijk van het land bestaan de kosten uit een vast en variabel deel. Wil je meer informatie over de kosten? Bekijk dan ons helpcentrum en lees dit artikel.

Zijn betalingen via Mollie beveiligd?

Inkomende betalingen met Klarna: Gespreid betalen via Mollie zijn volkomen veilig. Mollie zorgt ervoor dat jij helemaal PCI-DSS -compliant bent en er dus geen gevoelige informatie van jouw klanten lekt.

In welke landen is Klarna: Gespreid betalen beschikbaar?

Klarna: Gespreid betalen is beschikbaar voor klanten uit Oostenrijk, Duitsland en Finland. Deze beschikbaarheid hangt onder andere af van wet- en regelgeving voor uitgestelde betalingen per land. In de praktijk betekent dit dat de verschillende mogelijkheden voor de ene klant wel zichtbaar zal zijn en voor de andere niet, afhankelijk van het land waar de klant zich bevindt.

Eén contract voor alle populaire betaalmethodes

Bij Mollie integreer je alle bekende betaalmethodes zoals iDEAL, Bancontact en Klarna: Achteraf betalen met slechts één contract.

Bekende betaalmethodes binnen handbereik

Of je nu internationaal wilt groeien of op een specifieke markt wilt focussen, alles is mogelijk. Mollie ondersteunt alle bekende betaalmethodes, zodat je je bedrijf kan laten groeien, ongeacht de locatie.